Clubcharter - Twins Club 2024 - 12 headlines

 1. Onze club organiseert een ledenservice, reddingsdienst, schoolsportdagen, sportkampen en trainingen voor kinderen en jongeren. Wij zoeken sportbeleving, veiligheid, eerlijkheid en inzet, en verwarren inzet niet met veel prestatiedruk in competitieverband. Altijd een beetje relativeren en soul behouden. En vooral dus héél veel sporten.
 2. Respect voor alle leden en alle deelnemers aan sport- en schoolactiviteiten. Niet alle jongeren en kinderen zijn gelijk; respeceer de beleving van iedereen.
 3. Merk machtsmisbruik of pestgedrag op. Elke lesgever, coach of trainer waardeert en beschermt de fysieke en psychische integriteit van elke jongere. Contacteer in alle vertrouwen ons API: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (ook voor problemen onderling).
 4. Focus niet op jezelf, op jouw goesting om te sporten maar help alle deelnemers in de school in hun sportbeoefening.
 5. We organiseren zowel recreatie op instapniveau als competitie voor toppers, maar waarden van soul en fairplay blijven. Vang frustatie en boosheid op en herstel de rust.
 6. Twins Club is een brede club met veel sportdisciplines. Dus sporten fietsers, zeilers, kiters, windsurfers en golfsurfers samen. Speel in op verdraagzaamheid.
 7. Twins Crew is stipt op tijd en draagt zorg voor de outfits, alle sportmaterialen en de clubaccommodaties. Verzorg je outfit, het sportmateriaal en hou de clubaccommodaties netjes.
 8. Respect voor de omgeving; duinen, strand en zee. Zwerfvuil in de club opruimen maakt deel uit van de job op Twins “core-job”, loop dus niet voorbij vuiligheid. Zo blijven we de mooiste.
 9. Twins Club houdt de kerk in het midden en proberen iedereen gemotiveerd aan de slag te houden. Zeg het ons als je een (financiële) regeling niet goed vindt. Twins Club zal elke vergoeding of loon correct en op tijd betalen.
 10. Service geven tijdens de job vanuit een lighouding is taboe.  De fatboys zijn dus voor na de prestaties (na 17u)
 11. De reddingsdienst is gereorganiseerd: we verwijzen naar ons protocol veiligheid op Twins Club voor inzet van onze crew voor een veilige club.
 12. Wie als Twins Crew (in elk verband) functioneert engageert zicht met inzet voor de club en streeft een correcte verhouding tussen prestaties en vrije trijd of vakantie in.  

  

Permanentie Secretariaat

De permanentie van het secretariaat is van 1 mei tot en met 31 oktober: tijdens de permanentie worden e-mails opgevolgd en oproepen via telefoon beantwoord.   Administratief Coördinator is Fleur Vandekinderen:

Contacteer ons secretariaat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 10u tot 12u en van 13u tot 15u op 059/32 03 13.

Clublabels

TWINS CLUB is een door de Wind- en Watersport Federatie een erkende school én een erkende trainingsclub.